s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

Консултации

Дейностите по бизнес консултиране и диагностика в организациите придобиват все по-голямо значение за фирмите, както в международен аспект, така и в България. Много често процесите, протичащи в дадена компания са невидими за мениджмънта, оказващ се нерядко неподготвен за негативното им влияние върху работата с човешкия потенциал, маркетинг и продажбената стратегия, финансите и дори имиджа на организацията.

В някои фирми дори правят аналог между здравето на една организация и това на отделния човешки организъм. Една добре направена и фокусирана диагностика в дадена компания, често дава информация, която помага за превантивното регулиране на негативните симптоми и процеси протичащи вътре. Профилактиката и поддържането на добро здравословно състояние за организма в организацията е грижа на мениджмънта, а в индивидуален план е лична отговорност и дело на всеки.


X