s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

Мисия и визия

Мисията на Moby2 е глобалното развитие на икономика на знанието чрез качествени практически решения в помощ на бизнеса. Нашата цел е прилагане на най-добрите световни постижения и традиции в областите бизнес обучения, консултации и web базирани решения за успешно управление и развитие на цялостната дейност в организациите.

Нашата дългосрочна визия е Moby2 да участва активно в превръщането на света в по-добро място за живеене и правене на бизнес, без граници за знания, комуникации и технологии. За нас е важно да предложим най-високи образователни стандарти в обученията на предприемачи и мениджъри в региона на Югоизточна Европа.

Чрез проекти като eLearn.pro и Balkan Business School ние се стремим да направим знанията по-достъпни за повече хора от региона. Изграждаме собствени и партньорски програми за електронни обучения, електронни книги и издания в областта на бизнеса, които ще бъдат публикувани в една уникална платформа за управление и споделяне на знания.

Бъдещият ни стремеж е да разработим собствени онлайн и мобилни приложения за оценка на личностни и професионални компетенции. Ще предложим присъствени и web базирани форми на обучения и консултации обвързани в цялостен цикъл, които ще подобрят значително нивото на представяне на мениджърите и служителите в организациите (Talent, Learning & Performance Management Systems).X