s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

Web Решения

WEB CONCEPT 3.0.

   

Web интерфейсът като дом. 

Съвременният човек преживява значителна част от времето си в Интернет. Проведени проучвания показват, че това може да бъде до 30 % от активната част на денонощието. Повече сме в web, отколкото със семейството, близки, приятели и колеги. Нашето разбиране е Web интерфейсът да бъде почувстван като уютен дом. Лесна навигация, интуитивни менюта с бърз достъп, които не е необходимо да търсиш. Когато си в рамките на един web дом чувстваш това в целия дизайн, във всеки един елемент. Влизайки и излизайки от „стая“ – усещането за присъствие в дома не те напуска. Усещаш уникалност и индивидуалност на дома, които те привличат да се завърнеш.

Web интерфейсът като жив, интерактивен, реагиращ на човешки контакт. 

Един от големите проблеми на старото поколение web е фактът, че клиентът не усеща своето взаимодействие с неговите елементи, не усеща своята уникалност и индивидуалност. Няма значение дали ти или някой друг посещавате този дом. Интерфейсът не откликва на вашето докосване, на вашите послания. Нашето разбиране за web е интерфейс, който е жив, реагира на вашето докосване и на вашия контакт – не на някой друг, а точно на вашето поведение. В следствие на движения с ръка или докосване се променя в реално време изображение, дизайн, послание в интерфейса. Според вашата текстова или вербална активност, интерфейсът откликва по един уникален начин. Web интерфейсът като „интелигентна машина“ ви дава усещане за „жива“ комуникация. 

Web интерфейсът като естетически съвършена среда. 

Всяка епоха има своите предизвикателства и носи отпечатъка си върху изкуството. Според нас, предизвикателството в момента е взаимното проникване на дигиталните технологи и изкуството. Красивото, съобразното, антропологичното със стремеж към съвършенство в web интерфейса не е допълнение, а съществена част на дигиталните технологии. Красотата спасява света в web. Защото несъразмерното, грозното, неантропологичното води до стрес, ощетяване на емоциите и възприятията на клиентите. Красивото е здравословно, особено след като 30 % от времето ни е в web. 

Web интерфейсът като изкуствен интелект.

Нашето разбиране е не само в „интуицията“ на web да реагира на нашето поведение, но и в способността за предлагане на алтернатива, за прогноза и памет на следите, които оставяме в него. Smart web е концепция за семантични и прогностични сценарии на поведение, които съкращават времето, фокусират усилията и оптимизират процес, който през последните години се превръща в най-голямото предизвикателство на дигиталната епоха – стресът, объркването и хаоса във възприемането и обработката на непрекъснато нарастващата маса от информация. Това е механизмът за справяне с шока не от бъдещето, а от информацията. Web интерфейсът като помощно средство за взимане на решение.Как работим?


Справяне с разнообразни предизвикателства е ежедневие в бизнеса, но за съвременно мислещите мениджъри различни уеб решения предлагат все повече възможности за своевременна реакция и ускоряване на прожесите.

Какво може да очаквате от нас?

Вместо масово продаваните "готови продукти" в областта на web, ние Ви предлагаме клиентски ориентирани решения в контекста на индивидуалните потребности на вашия бизнес.

Правилното начало на всеки проект е стандарт в нашата работа. Основен принцип е ясното и подробно дефиниране на потребностите в конкретен случай. По този начин решенията, които предлагаме са оптимални и с най-висока ефективност.

Така както и историята ни в този случай показва, ние не се притесняваме да се ангажираме с проекти, които други организации са отказвали да осъществят. Споделяме правилото, което повелява, че всеки проблем има оптимално решение, ако той се анализира адекватно.


X