s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

За Moby2

 


Моби2 ЕООД е компания, специализирана в областите обучения, консултации, eLearning, ePublishing и web базирани решения за бизнеса. Нашите услуги са насочени както към малките и средни компании, така и към глобалните организации, търсещи работещи решения за своята дейност. През годините се утвърдихме като стабилен партньор на нашите клиенти характерен с коректност, етика и високи професионални стандарти.

Основните принципите в нашата дейност са:

„Бизнесът обучава бизнеса" в областта на обученията и консултациите. Селектираните от нас консултанти и обучители са сред водещите български и международни експерти с богат международен опит. В обученията и консултациите прилагаме практически инструменти, които са се доказали в успешните бизнес организации.

„Отворен свят" в областта на интернет приложенията и web решенията. Основното послание на нашия екип е „Moby2 Open World" - идеята да сме мобилни в личния живот и бизнеса без да губим своята ефективност, комуникации и нормален ритъм на живот, използвайки възможностите и преимуществата на глобалната мрежа.
 

 


X