s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Електронни обучения

От втората половина на 2010 година Моби2 започна целенасочено и постъпателно да разработва една нова сфера в областта на корпоративните обучения - електронните обучения, или eLearning. През годините съзнателно се оформиха два ключови проекта – eLearn.pro и eCompany.pro

Паралелно с изграждането на портала за електронни обучения в региона, ние от Moby2 вече имаме и първите успешни проекти, осъществени за наши клиенти. От края на 2010 до този момент работим по реализацията на корпоративни електронни обучения за Кока Кола ХБК – България.
 
В тези проекти ние на практика доказахме, че притежаваме капацитета успешно да работим с онлайн обучителни платформи от ранга на  SAP eLearning Solution 600 и други LMS системи. Това означава, че изграждаме SCORM (Sharable Content Object Reference Model) пакети (в последна ревизия 2004, в. 3 и 4), които са напълно съвместими с повечето съвременни обучителни платформи, които следят за подробните статистики на всеки преминал през e-Learning обучителен модул. Способни сме да генерираме цялостни решения в дизайн, проектиране, сценарий и изграждане на електронни обучения, по поръчка на клиента. Освен това, на разположение на нашите клиенти е и обучителния сървър на Moby2, който е в основата и на проекта eCompany.pro. Кои са някои от предимствата на e-Learning обученията и решенията на Moby2?
 

X