s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Изследване на удовлетвореността

Какви резултати получавате?

Какъв е процесът?

Реализирани проекти


Фирма/Организация
 
Период Характеристики на проекта
Шенкер България ЕООД 2002-03* Провеждане на индивидуални интервюта, фокус групи и асоциативен експеримент с ключовите клиенти на фирмата, интернет анкета и провеждане на широкомащабно събеседване с различни фирми изложители на Пловдивския панаир. Изготвяне на аналитичен доклад и препоръки за корекция и действие на база изследването към мениджмънта на компанията. 
 
ИТА България ЕООД 2003-04* Провеждане на индивидуални интервюта, фокус групи и асоциативен експеримент с ключовите клиенти на фирмата. Изготвяне на аналитичен доклад и препоръки за корекция и действие на база изследването към мениджмънта на компанията.
 
Български
спортен тотализатор
2004* Формиране на фокус групи и оценка на тяхната удовлетвореност и препоръки към "Спортен Тотализатор". Анализ и препоръки за оптимизиране медийната политика на тотализатора. 
 
ВиК Пловдив 2007 Фокус групи и анкети с ключови, корпоративни и частни клиенти. Включване в процеса на изследване на клиентското доволство и на инкасаторите като вътрешни участници в комуникацията с потребителите.
 
Чайка АД (Варна) 2008 Провеждане на индивидуални интервюта и асоциативен експеримент с ключовите клиенти на фирмата, интернет анкета с по-малките и спорадично поръчващи клиенти. Изготвяне на аналитичен доклад от изследването и обратна връзка към мениджмънта на компанията и участниците в изследването от отдел „Продажби". Изводи за практическата дейност с цел повишаване на ефективността в работата по отношение маркетинговата дейност на компанията и препоръки за следващи стъпки относно ефективно управление на организационната промяна. Консултиране въвеждането на постъпков метод за продажби ориентиран към успешно привличане на нови клиенти, повишаване на лоялността и удовлетвореността на настоящите.
 
Coca-Cola HBC Bulgaria 2008 Изготвяне на онлайн въпросник за оценка на удовлетвореността от обслужването на вътрешните клиенти и доставчици в организацията. 
 
Дуропак Тракия Папир АД 2009 Изследване и анализ на фирмената комуникация с външните и вътрешните клиенти, тяхното ниво на мотивация и удовлетвореност - провеждане на индивидуални интервюта и асоциативен експеримент с ключовите клиенти на фирмата, интернет анкета с по-малките и спорадично поръчващи клиенти. Изготвяне на аналитичен доклад от изследването и обратна връзка към мениджмънта на компанията и участниците в изследването от отдел „Продажби". Изводи за практическата дейност с цел повишаване на ефективността в работата по отношение маркетинговата дейност на компанията и препоръки за следващи стъпки относно ефективно управление на организационната промяна. Консултиране на организацията на продажбите ориентирани към успешно привличане на нови клиенти, повишаване на лоялността и удовлетвореността на настоящите. 
 
Дуропак Тракия Папир АД 2011 Изследване и анализ на фирмената комуникация с външните и вътрешните клиенти, тяхното ниво на мотивация и удовлетвореност - провеждане на индивидуални интервюта и асоциативен експеримент с ключовите клиенти на фирмата, интернет анкета с по-малките и спорадично поръчващи клиенти. Изготвяне на аналитичен доклад от изследването и обратна връзка към мениджмънта на компанията и участниците в изследването от отдел „Продажби". Изводи за практическата дейност с цел повишаване на ефективността в работата по отношение маркетинговата дейност на компанията и препоръки за следващи стъпки относно ефективно управление на организационната промяна. Консултиране на организацията на продажбите, ориентирани към успешно привличане на нови клиенти, повишаване на лоялността и удовлетвореността на настоящите. 
 
Банка специализирана при малък и среден бизнес  2011 Проучване на удовлетвореността и очакванията, както на настоящи, така и на потенциални клиенти на банката. Работа на терен в 7 областни центрове в страната. Освен проучване на клиентите се проведе и изследване на експертите „Връзки с клиенти", за да могат по-прецизно да се определят програмата за обучение и консултации и да се създаде един уникален модел, съобразен с особеностите на клиента. Бяха използвани методите на индивидуално интервю, фокус група, анкета, различни оценъчни инструменти.
 
*Проекти реализирани от екипа на Moby2 преди учредяване на организацията.
 

Как да стартираме?

На Ваше разположение са различни специалисти с богат практически опит и единственото, което трябва да направите е да изразите желанието си за среща с нас за да обсъдим Вашите очаквания и цели на тел: 02/ 491 23 54 или на e-mail: consulting@moby2.com.
След провеждането на първоначалната ни среща Вие имате възможността да изберете подходящата за Вас форма на работа с нас и заедно да уточним времевия период на взаимодействие.
 

X