s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Консултации

Най-важните показатели за успеха на една компания са ефективността и ефикасността. Когато компанията не функционира правилно тези показатели спадат.
 
Това е и мисията на бизнес консултациите – рязко да повишат ефективността и ефикасността на компанията. Да укрепят силните точки в нейната структура и да повлияят на слабите. За съжаление, има предприемачи и мениджъри, които управляват компаниите си като разчитат на късмета или се опитват да се развиват на принципа на „пробата и грешката“. Бизнес успехът обаче има закономерен характер и това е най-важното послание на екипа на Moby2. „Здравословната норма“ за развитие на всяка компания се базира върху научно-практическото знание, върху универсални бизнес принципи и добри практики.
 
Екипът на Moby2 има дългогодишен и богат опит в консултациите на компании, готови да се „отворят“ за успеха. Ръководим се от научните принципи на лидерите в областта на успеха и бизнес развитието, като Джим Колинс и неговата теория за устойчивото (великото) развитие („Пътят към величието“).
 

                                      Джим Колинс                                            „Кормилото на полета“ – модел за успешно бизнес развитие
 
В резултат на осмислените концепции в консултирането, Moby2 доближава компаниите до „златното сечение“ – моделът за успех на тяхното функциониране. Чрез консултацията могат да се достигнат много високи резулти и рязко да се повиши ефективността на работа. Това се постига с предприемачески и мениджърски усет, базиран на концепцията за отворено съзнание (Open Mind) –  възможността човек да бъде в състояние на мъдрост и способност да се учи от грешките на другите и от универсалните бизнес принципи.
 
Всичко това се случва благодарение на ефективните консултации, проведени от опитните консултанти на Moby2. Консултирането е научно-базиран процес от началото до отчитането на резултата.
 
Тайната на успеха на Moby2 е в грижата за клиента – подсигуряваме всеки елемент на консултирането с обучение. Предоставяме също електронна библиотека с книги, видео-материали и статии от водещи специалисти в световен мащаб като Уилям Ъри, Сет Годин, Малкълм Гладуел, Филип Котлър, Пол Екман и редица други – автори на най-еволюционно развитите модели за успешен бизнес.

X