s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Консултиране на подбор

Какви резултати получавате?

Ние Ви помагаме да откриете и наемете най-добрите кандидати.
Какъв е процесът?
Успешни проекти


Организация


Период


Характеристика на проекта

Шенкер България ЕООД 1996-2007 Консултиране на подбора на човешките ресурси в организацията. Провеждане на индивидуална диагностика и профилиране. Определяне на най-ефективните медийни канали и целеви групи за организиране на подбора. Консултиране и изготвяне на обява и дизайн. Консултиране на селекцията и подбора по документи. Участие в крайното интервюто и консултиране на избора.

Булмера ООД 1998* Консултиране на подбора на висш мениджърски персонал.

Агромел ООД 1998* Консултиране на подбора и индивидуална диагностика на висш мениджърски персонал.

Кантек България ООД 1999* Консултиране на подбора на висш мениджърски персонал.

Крафт фуудс България АД 2000* Консултиране на подбора и индивидуална диагностика на кандидати за конкурс за позиция „Машинен инженер-дизайнер“ съвместно с Парагон Трейдинг.

ИТА – България ООД 2002-2008 Консултиране на подбора и индивидуална диагностика на висш мениджърски персонал. Провеждане на индивидуална диагностика и профилиране.

Търговска Лига Национален Аптечен Център АД 2002* Консултиране на подбора на кандидати за позиция „Специалист Маркетинг и PR“.

COFIMP Болоня - BUSINESS SCHOOL for the Small and Medium Enterprises 2005* Консултиране на подбора и индивидуална диагностика на кандидатите за „Училище за успешен мениджмънт за малкия и среден бизнес“ финансирано от Италианското Министерство на Търговията и Регион Емилия-Романия.

Карго Систем ЕООД 2006-2007 Консултиране на подбора и индивидуална диагностика на висш мениджърски персонал.

Електростарт АД 2008 Консултиране на подбора и индивидуална диагностика на висш и среден мениджърски персонал. Провеждане на индивидуална диагностика и профилиране. Определяне на най-ефективните медийни канали и целеви групи за организиране на подбора. Консултиране и изготвяне на обява и дизайн. Консултиране на селекцията и подбора по документи. Участие в крайното интервюто и консултиране на избора.

Арексим Инженеринг ООД 2008 Консултиране на подбора и индивидуална диагностика на висш мениджърски персонал. Консултиране и изготвяне на обява и дизайн.

Електростарт АД 2009 Консултиране на подбора и индивидуална диагностика на висш и среден мениджърски персонал. Провеждане на индивидуална диагностика и профилиране.

Електростарт АД 2010 Консултиране на подбора и индивидуална диагностика на ключови специалисти и мениджърски персонал. Провеждане на индивидуална диагностика и профилиране.

MW Logistica ООД 2010 Консултиране на подбора и индивидуална диагностика и профилиране на ключови специалисти.

Електростарт АД     2011
Консултиране при подбор на ключови специалисти и мениджъри. Провеждане на индивидуална диагностика и профилиране.

MW Logistica ООД  2011
Консултиране на подбора и индивидуална диагностика и профилиране на ключови специалисти.

Електростарт АД 2012 - 2014
Консултиране при подбор на ключови специалисти и мениджъри. Провеждане на индивидуална диагностика и профилиране.

*Проекти реализирани от екипа на Moby2 преди учредяване на организацията.

Как да стартираме?

На ваше разположение са различни специалисти с богат практически опит и единственото, което трябва да направите е да изразите Вашето желание за среща с нас за да обсъдим очаквания и целите Ви на тел: 02/ 491 23 54 или на e-mail: consultation@moby2.com

След провеждането на първоначалната ни среща Вие имате възможността да изберете подходящата за Вас форма на работа с нас и да уточним времевия период на провеждане на изследванията и консултациите.

X