s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Корпоративни обучения

Опитът ни през годините показва, че участието на мениджърите и специалистите в единично обучение оказва влияние върху тяхната мотивация и квалификация. Ефектът обаче е ограничен във времето, ако това обучение е еднократен акт, а не е част от цикъл на обучения и дейности, свързани с практиката, планирани и съобразени с дейността на клиента в дългосрочен план.
   
  • Консултации - заедно с вътрешните поръчители (мениджмънта на компанията) и представители от HR отдела предварително се обсъжда план за работа, целите, които трябва да се достигнат, както и специфичните очаквания на клиента.
  • Обучения - екипът на Moby2 провежда планираните обучения, съобразени с нуждите и очакванията на клиента. 
  • Програми - съставяме индивидуални програми, съобразени с изискванията и нуждите на клиенти.
  • Проекти - проведените обучения се съчетават със самостоятелни задачи и работа по проекти, целящи прилагането на знанията на практика от страна на участниците. В процесът могат да се присъдинят преките ръководители и други заинтересовани страни в организацията, получaва се обратна връзка и от консултантите обучители (прилагане на практика на performance managment system).
  • Резултати - изграждането на дългосрочно партньорство с нашите клиенти води до осезаема промяна - значително повишаване на индивидуалните и корпоративните резултати, подобряване на комуникацията с клиенти и доставчици, както и подобряване на комуникацията вътре в организацията. Във фазата на резултати прилагаме обективни методи за оценка на ефективността и постигнатите резултати. 
Сега вие имате възможност за избор между богат екип от обучители и консултанти, част от бизнес школата на Moby2 и над множество програми, които лесно се адаптират към вашите корпоративни условия и изисквания.


Финансови условия и ценова политика на Moby2 за корпоративни обучения през 2016 година:

 

    Корпоративни
        обучения
            До 3 групи
        без ДДС/ с ДДС
          Над 3 групи
       без ДДС/ с ДДС
 2 дни  2 650,00 лв. / 3 180,00 лв.  2 450,00 лв. / 2 940,00 лв.
 1 и 1/2 ден  1 987,50 лв. / 2 385,00 лв.  1 837,50 лв. / 2 205,00 лв.
 1 ден  1 325,00 лв. / 1 590,00 лв.  1 225,00 лв. / 1 470,00 лв.

Какво включва цената:
 
Презентационна техника - мултимедия, флипчарт, екран, лаптоп, при необходимост - аудио-видео техника за обратна връзка; обучителни материали в хартиен и електронен вид (CD) за всеки участник; издаване на свидетелство за успешно завършен курс. Добра практика в организацията на тренингите от страна на Moby2 е участието на младши специалист или експерт "Обучения и консултации" в рамките на тренинга за техническа и процесна помощ за основния обучител и групата. Размерът на групата се прeдвижда в рамки подходящи за ефективен процес - до 15 души максимум. При заявка за по-голям брой участници условията се договарят допълнително.
 
Предварителна и последваща диагностика и подготовка на уникална програма за нуждите на клиента е безвъзмездна услуга от страна на Moby2. Наемането на зала, хотелска база за пребиваване на участниците и обучителния екип, осигуряването на обеди, вечери, закуски и кафе паузи се осигуряват от организацията поръчител.
 
Посочените цени са базисни. Конкретното ценообразуване се оферира след процес на уточняване с организацията поръчител на спецификата на програмата и обучителя. Допълнителна опция - комплексна услуга с транспорт; наемане на зала; хотелска база за пребиваване на участниците и обучителния екип; осигуряването на закуски, обеди, вечери и кафе паузи - по допълнително договаряне. Отстъпката е кумулативна, с натрупване в рамките на една календарна година, и важи за всяка една организация.
 

X