s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Маркетинг стратегия

Какви резултати получавате?

Какъв е процесът?

Реализирани проекти

 

Организация
 

Период
 

Характеристики на проекта
 
Шенкер България ЕООД 1999 - 2007* Изработване и консултиране рекламна и маркетингова концепция на фирмата в България.
 
ИТА България ЕООД 2001-02* Изработване и консултиране на маркетинг стратегия и концепция за налагане на нов продукт на пазара, проведени проучвания с целеви клиенти и експерти, фокус групи и индивидуални интервюта.
 
Търговска лига - национален аптечен център и Чайка фарма АД 2002* Изработване и консултиране на маркетинг стратегия и концепция за налагане на ново производство и продуктови групи на пазара, проведени проучвания с целеви клиенти и експерти, фокус групи и индивидуални интервюта. Изработване на рекламни сценарии и проджект мениджмънт на изработката на аудио и видео клиповете на кампанията, медия планирането, билборд и печатната реклама. Консултации на дистрибуцията в компанията за синхронизиране с процеса на кампанията.
 
Меркурий П&П (Габрово) 2001-04* Изработване и консултиране на маркетинг стратегия и концепция за налагане на ново производство и продуктови групи на пазара, проведени проучвания с целеви клиенти и експерти, фокус групи и индивидуални интервюта. Изработване на рекламни сценарии и проджект мениджмънт на изработката на аудио и видео клиповете на кампанията, медия планирането, билборд и печатната реклама. Консултации на дистрибуцията в компанията за синхронизиране с процеса на кампанията.
 
ВиК Пловдив 2006-07 Изработване на маркетингова и рекламна политика на компания за формирането на нов публичен образ на водещ воден оператор в ютилити сектора. Провеждане на индивидуални интервюта и фокус групи с вътрешни и външни клиенти на организацията. Изработване и проджект мениджмънт на стратегията чрез медия планиране и други рекламни събития. Консултиране актуализирането на корпоративен уеб сайт.
 
Електростарт 2007-08 Консултиране на презентационна и маркетингова политика на фирмата по отношение участието на различни панаири и изложения в Европа и Азия. Изработване и проджект мениджмънт на визуалната концепция на мултимедийна презентация на организацията.
 
Глобал билд 2008 Маркетинг политиката и консултиране на комуникационни умения и изготвяне на презентация пред международни инвеститори в България.
 
*Проекти реализирани от екипа на Моби2 преди учредяване на организацията.

 


Как да стартираме?

На ваше разположение са различни специалисти с богат практически опит и единственото, което трябва да направите е да изразите Вашето желание за среща с нас за да обсъдим очакванията и целите Ви на тел: 02/ 491 23 54 или на e-mail: consulting@moby2.com.

След провеждането на първоначалната ни среща Вие имате възможността да изберете подходящата за Вас форма на работа с нас и да уточним времевия период на взаимодействие.
 

X