s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Moby2Day 2015

На 16ти юли 2015 година се състоя годишното събитие на компанията Moby2Day, ден в който организацията споделя своите разработки и опит в областта на иновативните решения за бизнеса и хората. Тази година мотото бе под надслов “Мечтата оживява“, тъй като имахме удоволствието да представим пред нашите гости старта на проекта eLearn.Pro – професионална мрежа за обучение и развитие, разработена от Moby2 Ltd. Лентата за старта прерязаха Солон Паси - президент на Атлантическия клуб, иноватор и вдъхновител за промени, и пастор Евгени Найденов бивш ректор на Висше духовно училище "Свети Тривелий".

Проектът eLearn.pro стартира от началото на 2010 година и се развива в три етапа:

На Moby2Day присъстваха представители на голяма част от ключовите клиенти на компанията, както и приятели на нейната мисия. На събитието присъстваха представители на отдели и агенции в Министерства и Държавна администрация.  Представители на  издатели, университети, академични структури, представители на национални медии.

 


X