s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Moby2Day 2012

На 15 Юни 2012 година се проведе първото годишно събитие на Moby2.

Moby2Day - с мото "Как идеите стават реалност"

Събитието впечатли участниците със сериозни послания и предизвикателства. Представянето на нови продукти и услуги в областта на развитието на човешкия потенциал беше част от програмата. Същевременно пред нас стоят основни предизвикателства - да инвестираме в обучение и развитие, да създаваме лидери. За  утвърждаване на успеха и добрите практики в бизнеса и политиката, Moby2 идентифицира български организации, които в условия на световна икономическа криза са успешни и развиващи се.

Бяха връчени  символи за принос към развитие на човешкия потенциал и икономика на знанието.

Томислав Дончев - Министър по управление на средствата от ЕС за:

Електростарт АД и инж. Анатоли Димитров - Председател на борда на директорите и изпълнителен директор за:

Гимел АД и Гео Дундаров - Управител за:

Община Видин и Герго Гергов - Кмет на общината за:

Община Вършец и инж. Иван Лазаров - Кмет на общината за:

Пастор Мирослав Маринов - Евангелска петдесятна църква, град Троян за:

Дуропак Тракия АД, Д-р Даринка Деспотова и инж. Атанас Калудов - Изпълнителни директори за:

Фокусът на събитието беше и промотирането на  системата за развитие на знанието в организациите: eLearn.pro - уникална платформа както за страната, така и за региона. Мариян Маринов - мениджър проекти в Moby2 акцентира върху основните предимства, които платформата притежава и как тя може да бъде в изключителна полза на бизнеса и организациите, особено във време на стриктно преценяване на бюджети и разходи.

Една от основните дейности на Moby2 - бизнес обучения и консултации беше представена от Полина Караиванова - специалист обучения и консултации. Тя представи пред участниците високите стандарти, принципи и ценности, които са основа на дейността на Moby2, както и нови програми и обучители, включени в бизнес школата.

Николай Сираков, Председател на Общински съвет - гр. Габрово и кмет на общината до 2011 г, дългогодишен член на екипа на Moby2 като старши обучител и консултант, направи кратко представяне на себе си и програмите, които води. Акцент от експозето му беше "Йога на смеха" - екзотична анти-стрес концепция, която да прилагаме в натовареното си ежедневие.

Moby2 в лицето на Найден Николов сподели и концепцията си за развитието на web. Изхождайки от факта, че множество хора прекарват значително време в глобалната мрежа - служебно или не - Moby2 смята, че web средата трябва да се развива към място на повече комфорт, естетически перфекционизъм и интуитивен интерфейс, усещащ предпочитанията на посетителите.

_____________________________

ФОТОГАЛЕРИЯ С ОСНОВНИТЕ АКЦЕНТИ ОТ СЪБИТИЕТО:

 


X