s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

PR стратегия и събития свързани с публичния образ

Какви резултати получавате?
 • Изграждане на доверие към организацията и формиране на позитивен публичен образ чрез подобряване на комуникацията с външната и вътрешната аудитория.
 • Методическа помощ и организация на различни публични събития и значими прояви.
 • Позитивно възприемане от аудиторията на публичния образ на лидера на организацията.
 • Установявате силни работещи контакти с медиите, използвайки актуализирана база от данни и различни инструменти за медия планиране.
Как протича самият процес?
 • Проучване на опита, добрите практики и основните документи, регулиращи дейността на организацията по отношение на публичните комуникации.
 • Изготвяне на контент анализ на документи и провеждане на интервюта и фокус групи с фактори, свързани с дейността на организацията спрямо публичните комуникации - клиенти, партньори и медии.
 • Актуализация и консултиране на PR и комуникационната стратегия на организацията на база проведените проучвания.
 • Изготвяне на план за действие. Формиране на база данни с представители на медиите и провеждане на предварителни контакти с тях за установяване на трайно и устойчиво сътрудничество.
 • Стайлинг и професионална фотосесия с мениджмънта на организацията.
 • Изготвяне на базови материали за press kit и разпространението му сред контактуваните журналисти.
 • Обучение на екипа на тема „PR и успешната комуникация с медиите".
 • Текущо консултиране, мониторинг на медийния образ на организацията и консултиране на публичния образ и личен PR на висшия мениджмънт.

Реализирани проекти


Фирма/ Организация


Период


Характеристики на проекта

CОFIMP „Училище за успешен мениджмънт за малкия и среден бизнес" 2005-06* ПР консултиране и организация на заключителния форум в проект на италианската бизнес школа CОFIMP, финансиран от Италианското Министерство на Търговията и Регион Емилия-Романия.

Транс Експрес ЕООД 2007 Провеждане на различни консултации на мениджмънта по отношение на маркетинг и ПР политиката на фирмата в България.

Сдружение за възраждане на Върешец 2007 Провеждане на различни консултации и обучение на мениджмънта по отношение на ПР дейностите и формиране на публичен образ пред медиите.

ГИМЕЛ АД 2008 Провеждане на различни консултации и обучение на мениджмънта по отношение на ПР дейностите и формиране на публичен образ пред медиите.

Електростарт 2008 Участие в организирането и PR консултирането на различни събития на компанията.

*Проекти реализирани от екипа на Moby2 преди учредяване на организацията.

Как да стартираме?

На ваше разположение са различни специалисти с богат практически опит и единственото, което трябва да направите е да изразите Вашето желание за среща с нас за да обсъдим очакванията и целите Ви на тел:
02/ 491 23 54 или на e-mail: consulting@moby2.com.

След провеждането на първоначалната ни среща Вие имате възможността да изберете подходящата за Вас форма на работа с нас и да уточним времевия период на взаимодействие.


X