s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Партньори организации

Moby2 и iSpring Solutions Inc имат 3-годишен опит в партньорските взаимоотношения. Като лицензиран партньор на iSpring Solutions Inc, Moby2 предоставя възможност на своите клиенти да закупят лиценз за iSpring Suite с 10% по-добра цена от тази, която биха получили при покупка директно от производителя и да получат пълна онлайн подкрепа и възможност за лично обучение за работата с продукта. Като активен 4-годишен клиент на продуктите на iSpring Suite, Moby2 има натрупан значителен опит с работата с продуктовата гама.

Екипът на Moby2 е винаги готов да сподели своя опит и добри практики с работата с iSpring Suite. 

Основните функции на iSpring Suite са:

 • Power Point Convertor - превърнете вашите презентации в динамични електронни обучения;
 • Симулации - добавете симулация, която придава усещане за диалог, с цел тренинг на уменията за комуникация;
 • Библиотека - създайте обучения бързо и лесно като използвате богатата библиотека;
 • Интеракции - представете Вашите материали под формата на ангажиращи интеракции;
 • Видео лекции - създайте лесно и без трудности видео, което може да синхронизирате с Вашето обучение;
 • Запис на екран - запишете и редактирайте тренировъчни видеа с интегрираната функция за запис на екран.

Демонстрационни продукти на Moby2, изработени с iSpring Suite: 

BTI Business Training International Ltd е основана през 1997 година. Компанията работи професионално в областта на организационното развитие и развитие на човешките ресурси чрез иновативни методи на обучение и обучения на място.   Модерните решения на BTI обхващат следните области:

 • Търговски компетенции и Финансово Ноу-Хау.
 • Лидерски и мениджърски умения.
 • Проджект мениджмънт.
 • Умения за продажби и маркетинг.
 • Повишаване на качеството и редизайн на процесите.
 • Развитие на екипи.
 • Бизнес симулации и бордови игри. 

Какво е уникалното на BTI бизнес симулациите?

Някои от клиентите на партньорите ни от BTI са: Alcatel S.A., Microsoft Deutsche Bank, DaimlerChrysler, Cisco Germany, Lufthansa, Henkel, Vienna, Volkswagen AG; Gazprom, Sony Europe, BMW, Bayer AG и много други.


Fractality A.S. е динамично развиваща се гръцка компания специализирана в областта на бизнес консултиране и обучения с широк кръг на приложение. Екипът на Fractality е с дългогодишен опит на регионалния и международен пазар по отношение изпълнението самостоятелно и в партньорство на различни обществени и частни проекти. Основните направления, в които фирмата работи са:
 • Стратегическо планиране, анализ и управление на бизнес процеси
 • Управление на бизнес проекти - осъществяване, мониторинг и оценка на бизнес проекти
 • Проекти на ЕС - подготовка, оценяване и помощ при внедряването
 • Тренинг програми за лидерски и мениджърски умения, ефективна работа с клиенти и продажби
 • Тиймбилдинг програми за ефективна работа в екип
 • Event management (организиране и провеждане на локални или международни събития, конференции и конгреси)
Услугите на Fractality A.S. се предлагат, както на Английски и Гръцки, така и на Български език.

Моби2 ЕООД и Fractality A.S. осъществиха успещно Проект № LLP-Ldv-VETPRO-07-BG-166220 със заглавие "Икономика на знанието - обмен на опит между български и гръцки професионалисти в сферата на консултантските услуги и обученията". Той беше финансиран по програмата на EC "Обучение през целия живот" и бе осъществен като обмен в Атина (Гърция) между 10 и 15 февруари 2008.
 

Снимка 1  - Провеждане на дискусии и ситуационен анализ между специалистите от двете страни в офиса на Fractality A.S. - февруари 2008

Снимка 2 - Договор за партньорство с Fractality A.S. при деловата визита на двама от мениджърите на Fractality A.S. г-н Маркос Перакис и г-жа Йота Анести през юни 2008 година.

Снимка 3 - 15 февруари 2008 година -  двустранна българо-гръцка среща при Н.пр. Андрей Караславов - посланик на Република България в Атина.

 
Австрийската фирма wings4minds е фокусирана върху устойчивия и здравословен начин на развитие на компаниите. Специалистите от wings4minds подпомагат талантите и компетенциите на хората, екипите и организациите чрез направени по мярка тренинги, консултации, коучинг и здравословен начин на управление (corporate health management).

Wings4minds подпомага организациите да достигнат желаните върхови постижения, работейки целенасочено за вдъхновяването на служителите и даването на възможност за активно включване в процеса на работа. От друга страна, активно се провокира изграждането на силни и компетентни лидери, витални екипи и корпоративна култура базирана на взаимодействието и взаимното доверие.

Клиентите на wings4minds са представители, както на големи, така и на малки и средни фирми в Централна и Източна Европа, общинско управление на различни области на Австрия, местни университети и колежи и голям брой индивидуални клиенти участващи в топ мениджмънта на водещите компании. За повече информация и подробни референции...

Всички предлагани услуги от wings4minds са възможни, както на Английски, така и на Немски език.
 
 
Снимка 1 - Обща снимка след деловата среща на представителите на Моби2,  wings4minds и Fractality през юни 2008 в двореца Белведере Виена, където се поставиха основите на идеята за проект  "Балканското Бизнес Училище".

Снимка 2 - Преди отпътуване от Виена - разговор с нашите партньори от wings4minds - юни 2008 година.

Снимка 3 - Разгорещена дискусия по проекта "Балканското Бизнес Училище" -  юни 2008 година.

 
Нов български университет e един от най-динамично развиващите се български университети. Учреден е на 18 септември 1991 г. с решение на Великото народно събрание. На 5 юли 2001 г. НБУ получава институционална акредитация от Националната агенция за оценяване и акредитация за максималния 5-годишен период, а през декември 2006 г. получава институционална акредитация за максимален период. През 2004 г. НБУ е акредитиран от The Open University във Великобритания.

Университетът пръв в България въвежда кредитната система, обучението по образователните степени специалист, бакалавър и магистър, дистанционното и продължаващото обучение. Личности със световна известност са почетни доктори и почетни професори на НБУ, сред които - Ричард Рорти, Вера Мутафчиева, Юлия Кръстева, Жан-Пиер Вернан, Милчо Левиев, Робърт Йънг, Райна Кабаиванска, лорд Ралф Дарендорф, Тери Игълтън и др. Годишно в НБУ се обучават около 12 000 студенти и курсисти. До 2006 г. завършилите бакалаври, магистри и докторанти са 9 940. От средата на 2009 година Моби2 и програма Психология на Бакалавърски Факултет в НБУ провеждат съвместно стаж - Тренинг програма за млади специалисти ( TPJS Moby2 ), чрез включването на студентите в обучения, консултации, работа по проекти за индивидуална и организационна диагностика, прочуване удовлетвореността на клиентите и други разнообразни дейности за водещи български и международни компании.

След първата успешна програма в началото на 2010 година стартира втората програма, която ще бъде насочена към участието на младите специалисти в създаването на технологии и продукти за електронни обучения и публикации с уникално за страната авторско съдържание от водещите експерти и обучители на Моби2.    
 
 
Снимка 1 - Екипът от финалистите в стажантската програма заедно с Изп. Директор на Моби2 - май 2009 година.

Снимка 2 - "Визуален отчет" за участието на младите специалисти от TPJS Moby2 в обучения, консултации и изследвания в периода май - септември 2009 г.

Снимка 3 - Снимки от проведени изследвания за организационна диагностика с активното участие на младите специалисти от TPJS Moby2 в Електростарт АД в гр. Вършец в периода май - юни 2009 г.

X