s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Тиймбилдинг

Преминаване над пропаст, гмуркане или пейнтбол...
Това ли ще накара служителите ни да работят в екип?

Тиймбилдинг услугите отчитат постоянен ръст през последните години. На пазара се предлагат всякакви игри и упражнения за сплотяване на екипа, с малко или повече професионален подход и вмъкването на всевъзможни екстремни преживявания. Дали обаче служителите на една компания имат желание да са част от сценария на поредната приключенска телевизионна игра. Трябва ли ни да преживеем Сървайвър, за да има ефект нашият тиймбилдинг?

Това, в което сме убедени в Moby2, е, че за успеха на дейността по сплотяване на екипа и развиване на лидерските умения, тиймбилдингът трябва да е наситен с добро настроение и приятни емоции. Необходимо е и добро разбирателство в групата, бързо и точно вземане на решения и отключване на творческия потенциал в хората, който е в основата на всяка програма за сплотяване на екипи. Опознай колегите си, за да ги обикнеш... или поне да ги разбереш. Под това мото протичат и нашите тренинги за работа в екип. Основна цел е подобряване на комуникацията в екипите и постигане на целите на компанията за по-висока ефективност в работата и удовлетвореност от страна на служителите спрямо управленските им умения.

Нашата програма включва различни бизнес симулации като играта „лабиринт". В нея участниците поставят на изпитание своите екипни умения и взаимоотношения, изправени пред една обща цел. Анализът и обратните връзки в края на всяко разиграване е ценен ориентир за реалната ситуация, в която съществува екипа и посочва критичните точки и полето за развитие. Поднасяме ви също така разнообразни ролеви игри като: „Осмото джудже или мястото ни сред другите", „Летящото яйце", „Небесната кула", „Намери другарчето", „Истината за щъркела и лисицата", „Денят на Йори", „Пандемия" и други. Като завършек на тиймбилдинга организираме музикална вечер по подобие на популярни ТВ шоута, която е невероятен генератор на позитивна енергия. След това всички заедно споделяме впечатленията си в неформална обстановка и вкусна вечеря.

За да може един по-голям екип да бъде овладян като групова динамика, не се изисква особено оборудване, а по-скоро професионална подготовка и практически опит в областта на психологията и социологията. Нашият екип се състои от доказани специалисти в тези области, които не само умеят да се забавляват редом с вас, но и успешно да посредничат в ситуация на конфликт.

За екипът на Moby2 най-важни са животът и здравето на участниците в един тиймбилдинг и в крайна сметка удоволствието е общо, когато всички сме заредени с приятните и позитивните емоции от изминалия ден.


X