s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Web Решения

Adaptive, Moby2 © 2013 e авторски frame work, разработена от инж. Георги Георгиев от екипа на Moby2, който дава бързина, свобода и ефективност при web програмиране.

Уеб дизайн и уеб решения:

Изготвяне на цялостен дизайн, визуална идентичност, корпоративна идентичност, уеб програмиране на клиентски решения, уеб решения тип добавена реалност и социална мрежа, система за онлайн стрийминг на събития в HD формат ( канали в eLearn.pro ) и други. Ключови клиенти в тази област е Красимир Иванов, Кока Кола ХБК, Банка Алианц, Център за развитие на човешките ресурси, Община Видин, Община Вършец, НСБС и още над 15 други български и международни организации.

Ключови Web Решения. 

 1. eTourist.pro - Дигитални услуги за туризма.

  eTourist.proДигитални услуги за туризма.

  eCompany.pro - Корпоративни и социални мрежи за развитие.

  eCompany.pro
  Корпоративни и социални мрежи за развитие.

 2. eLearn.pro - Глобална мрежи за обучение и развитие.

  eLearn.proГлобална мрежи за обучение и развитие.

  eAcademy.pro - Проект за дигитализация в университетите и учебните заведения.

  eAcademy.pro
  Проект за дигитализация в университетите и учебните заведения.

Идеите на Moby2 за иновативен web дизайн.

Съвременният човек преживява значителна част от времето си в Интернет. Проведени проучвания показват, че това може да бъде до 30 % от активната част на денонощието. Повече сме в web, отколкото със семейството, близки, приятели и колеги. Нашето разбиране е Web интерфейсът да бъде почувстван като уютен дом. Лесна навигация, интуитивни менюта с бърз достъп, които не е необходимо да търсиш. Когато си в рамките на един web дом чувстваш това в целия дизайн, във всеки един елемент. Влизайки и излизайки от „стая“ – усещането за присъствие в дома не те напуска. Усещаш уникалност и индивидуалност на дома, които те привличат да се завърнеш.

Един от големите проблеми на старото поколение web е фактът, че клиентът не усеща своето взаимодействие с неговите елементи, не усеща своята уникалност и индивидуалност. Няма значение дали ти или някой друг посещавате този дом. Интерфейсът не откликва на вашето докосване, на вашите послания. Нашето разбиране за web е интерфейс, който е жив, реагира на вашето докосване и на вашия контакт – не на някой друг, а точно на вашето поведение. В следствие на движения с ръка или докосване се променя в реално време изображение, дизайн, послание в интерфейса. Според вашата текстова или вербална активност, интерфейсът откликва по един уникален начин. Web интерфейсът като „интелигентна машина“ ви дава усещане за „жива“ комуникация. 

Всяка епоха има своите предизвикателства и носи отпечатъка си върху изкуството. Според нас, предизвикателството в момента е взаимното проникване на дигиталните технологи и изкуството. Красивото, съобразното, антропологичното със стремеж към съвършенство в web интерфейса не е допълнение, а съществена част на дигиталните технологии. Красотата спасява света в web. Защото несъразмерното, грозното, неантропологичното води до стрес, ощетяване на емоциите и възприятията на клиентите. Красивото е здравословно, особено след като 30 % от времето ни е в web. 

Нашето разбиране е не само в „интуицията“ на web да реагира на нашето поведение, но и в способността за предлагане на алтернатива, за прогноза и памет на следите, които оставяме в него. Smart web е концепция за семантични и прогностични сценарии на поведение, които съкращават времето, фокусират усилията и оптимизират процес, който през последните години се превръща в най-голямото предизвикателство на дигиталната епоха – стресът, объркването и хаоса във възприемането и обработката на непрекъснато нарастващата маса от информация. Това е механизмът за справяне с шока не от бъдещето, а от информацията. Web интерфейсът като помощно средство за взимане на решение.Как работим?

Справяне с разнообразни предизвикателства е ежедневие в бизнеса, но за съвременно мислещите мениджъри различни уеб решения предлагат все повече възможности за своевременна реакция и ускоряване на прожесите.

Какво може да очаквате от нас?

Вместо масово продаваните "готови продукти" в областта на web, ние Ви предлагаме клиентски ориентирани решения в контекста на индивидуалните потребности на вашия бизнес.

Правилното начало на всеки проект е стандарт в нашата работа. Основен принцип е ясното и подробно дефиниране на потребностите в конкретен случай. По този начин решенията, които предлагаме са оптимални и с най-висока ефективност.

Така както и историята ни в този случай показва, ние не се притесняваме да се ангажираме с проекти, които други организации са отказвали да осъществят. Споделяме правилото, което повелява, че всеки проблем има оптимално решение, ако той се анализира адекватно.


X