s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

За Moby2


Моби2 ЕООД е компания, специализирана в областите web базирани решения за бизнеса и институциите, eLearning, ePublishing, обучения и консултации. Нашите услуги са насочени както към малките и средни компании, така и към глобалните организации, търсещи работещи решения за своята дейност. През годините се утвърдихме като стабилен партньор на нашите клиенти, характерен с коректност, етика и високи професионални стандарти.

Основните принципи в нашата дейност са:
 
„Отворен свят" в областта на интернет приложенията и web решенията. Основното послание на нашия екип е „Moby2 Open World" - идеята да сме мобилни в личния живот и бизнеса без да губим своята ефективност, комуникации и нормален ритъм на живот, използвайки възможностите и преимуществата на глобалната мрежа.

„Бизнесът обучава бизнеса" в областта на обученията и консултациите. Селектираните от нас консултанти и обучители са сред водещите български и международни експерти с богат международен опит. В обученията и консултациите прилагаме практически инструменти, които са се доказали в успешните бизнес организации.

X