s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

eLearning

От втората половина на 2010 година Moby2 започна целенасочено и постъпателно да разработва една нова сфера в областта на корпоративните обучения - електронните обучения, или e-Learning.

Електроннотото обучение „Харизматичната комуникация и скритите възможности на Power Point“ е продукт на Moby2 и е публикувано в електронната платформа eLearn.pro.

Собствени платформи и брандове на Moby2 са: eLearn.pro – професионална мрежа за обучение и развитие, eAcademy.pro – framework от интегрирани технологии за тотална дигитализация на университети и eCompany.pro – вътрешно корпоративна среда за обучение и развитие.

През годините се наложиха два ключови проекта на Moby2 – eLearn.pro и eCompany.pro

eLearn.pro е проект на Moby2 и стартира от началото на 2013 година. Той се развива в три етапа:

eCompany.pro е проект на Moby2 и стартира от началото на 2010 година под наименованието eLearn.bg.

Паралелно с изграждането на двете платформи, ние от Моби2 развихме компетенеции и успешно изработваме корпоративни електронни обучения за нашите клиенти. Наши ключови технологични партьори в това отношение са iSpring Solutions и Adobe Captivate.

В тези проекти ние на практика доказахме, че притежаваме капацитета успешно да работим с онлайн обучителни платформи от ранга на SAP eLearning Solution 600 и други LMS системи. Това означава, че изграждаме SCORM (Sharable Content Object Reference Model) пакети  (в последна ревизия 2004,в.3), които са напълно съвместими с повечето съвременни обучителни платформи, които следят за подробните статистики на всеки преминал през e-Learning обучителен модул. Способни сме да генерираме цялостни решения в дизайн, проектиране, сценарий и изграждане на електронни обучения по поръчка на клиента. Основни теми по които развихме компетенции през годините са тези свързани със здравето и безопасността на работното място.

Предимствата на e-Learning обученията и решенията на Moby2:

Ключови клиенти на eLearning:

УниКредит Булбанк, Ди Ес Смит България, Кока Кола ХБК, Групама Застраховане и  Групама Животозастраховане, ДЗИ Застраховане и ДЗИ и Животозастраховане, Солвей Соди, Стопанска Академия „Д. А. Ценов“ Свищов и други.


X