s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

ePublishing

ePub format 3.2.

Moby2 предоставя следните услуги в областта на ePublishing:

Интерактивни електронни книги:

Дигитална защита, дистрибуция и управление:

Интерактивни електронни списания:

Дигитално управление и дистрибуция на реални събития:

Нашата мисия е да предложим глобална платформа, която да дава възможност за споделяне и създаване на ново знание. Не по-късно от 15 години дигиталната революция ще бъде реалност. Светът ще бъде тласнат напред от цифровата мъдрост и законите на икономиката на знанието. Ето защо нашата отговорност към образованието сега ще оформи бъдещето ни.

Какво е ePublishing?

ePublishing е част от концепцията за глобално споделено знание, представена от еLearn.pro. Състои се в създаването, генерирането и дигиталното публикуване на онлайн съдържания като електронни книги, списания, статии и дигиталната дистрибуцията на готово съдържание чрез многообразни електронни медии. Електронното публикуване е алтернативна форма на публикация, особено атрактивна за нови автори.

 За кого е предназначен еPublishing?

 Кои са някои от предимствата на ePublishing?

Ключови клиенти на ePublishing:

Учебен Център НСБС, Локус Пъблишинг, Стопанска Академия Свищов и над 10 експерти и автори на съдържание.


X