s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Групама инвестира в иновация на eCompany.pro

23 Feb 2017

За поредна година Групама Застраховане и Групама Животозастраховане  избраха Моби2 и платформата eCompany.pro за управление на своите електронни обучения. С цел по-пълно удовлетворение на двете компании, беше добавена допълнителна стойност към техния акаунт. Беше изграден напълно нов модул в платформата eCompany.pro – „Атестации и оценка на персонала“. Това се постигна благодарение на много добрата координация в рамките на месец и половина с HR екипа на компаниите, с провеждане на щателни тестове, обратна връзка за безпроблемното въвеждане в експлоатация и работата на модула. Отговорността за този процес в екипа на Моби2 изцяло пое инж. Георги Георгиев, който прояви гъвкавост и креативност. 

Основна цел на модула е автоматизирането и значителното улесняване на оценката на представянето. Модулът „Атестация“ дава възможност на отдел човешки ресурси да проследи развитието на служителите и отношенията им с мениджърите на компанията. Той предлага на потребителя индивидуализиран цялостен поглед върху неговото професионално развитие, а на ръководителите анализ на представянето на цялостната структура на организацията. За по-бързи и прегледни резултати системата разполага с 4 различни профила:

По този начин eCompany.pro се обогати с нова функция, която заедно с модула “Компетентностен модел” дава сериозни преимущества на системата за комплексност при обучение и развитие на хора. Мениджмънтът на реални обучения, мениджмънтът на електронни обучения и техните резултати, оценки на компетенциите и развитие на компетенциите бяха обединени заедно с данните от обученията и атестациите на персонала, за да дадат цялостна и обща картина за обучението и развитието на компанията.

 


 
 
Електронно обучение за УниКредит Булбанк
Екология и опазване на околната среда
X