s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

„ДЗИ Животозастраховане“ и „ДЗИ Общо застраховане“ се довериха на eCompany.pro

25 Jul 2017

През юли, 2017 година „ДЗИ Животозастраховане“ и „ДЗИ Общо застраховане“  избраха eCompany.pro, за да решат важните проблеми за обучение и развитие на кадрите на своите организации. За първи път в платформата са включени толкова голям брой потребители. Като акаунтът е конфигуриран да отговаря на потребностите на над 3500 потребители. Той е разработен с брандинг на компаниите и с възможности за самостоятелна администрация и използване на всички функционалности на системата eCompany.pro.

Екипите на компаниите ще се възползват от всички функции на системата като електронно обучение, тест, анкета, компетентностен модел, 360 градусова оценка, резервационна система за превеждане на консултации, коучинг и менторинг, виртуална стая и още много допълнителни модули и темплейти. Акаунтът позволява щателна статистика и управление на цялостния процес на обучение, включително в класна стая и комбинирано (blended learning). 

Във връзка със специалните изисквания за обучения на агентската мрежа на застрахователните компании, еCompany.pro претърпя редица иновации и оптимизации: подобрения в дизайна на потребителския интерфейс и подобрения за софтуерна сигурност и процедури за сигурност на личните данни.

Създаденият акаунт удовлетворява изискванията за сигурност на KBC Group и регулациите за обучение на национална мрежа от застрахователни агенти:

  1. Текст към европейската директива за защита на потребителските данни.             
  2. Regulation_EU_2016_679_Bg
    BG
  3. Regulation_EU_2016_679_En
    AN

Направените оптимизации подобряват потребителското преживяване и включват следните иновации:

 

След въведените промени потребителския интерфейс се превърна в работно място, което лесно може да бъде „моделирано“ според нуждите на всяка една компания. 


 
 
И Профи Кредит избра eCompany.pro
Община Дряново с уникална туристическа платформа
X