s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Четири маркетинг-месеца за Елви ООД

24 Jul 2017

От март до юли 2017 година Moby2 осъществи проект за обучения и консултации в областта на успешния маркетинг за Елви ООД. Проектът се фокусира върху киселите млека с марка „Боженци“ и развитие на другите продукти на компанията.

Програмата на обученията обхваща ключови теми за маркетинга като: маркетинг одит, маркетинг стратегия и годишно бюджетиране, управление на маркетинговите дейности и анализ на ефективността. Специално внимание беше отделено на успешния дигитален маркетинг и неговото приложение към конвенционални продукти. Поради значението и големите бюджети, свързани с рекламни разходи, в обученията бяха засегнати теми като фокусиране и калибриране на рекламните послания, оценка на ефективността на рекламните канали и успешното медиа планиране.

Moby2 е компания с над 10-годишни традиции в областта на консултиране на маркетинг кампании, PR и реклама (виж категория "Консултации"). В рамките на проекта се осъществи детайлна консултация по отношение на новите възможности на дигиталния маркетинг – интегриране на игрови елементи, допълнителна кампания с послание „Вкусът на българската традиция“, рекламна кампания във Фейсбук и възможност за електронно обучение с игрови елементи, посветено на тайната на българското кисело мляко.

Едно от най-големите преимущества на обученията на Moby2 е дигиталната библиотека, която компанията предоставя на участниците. Тя е достъпна в рамките на една година. Включва редица допълнителни учебни материали по отделните теми, както и електронни книги и видеа на изключителни лидери в областта на маркетинга и мениджмънта. Обхванати са проблемите на традиционния и дигиталния маркетинг, маркетинг одит, медия планиране, мърчъндайзинг стандарти и категори мениджмънт.

Линк към Елви ООД – „Вкусът на българската традиция“

 


 
 
Фокус групи и маркетингово проучване за Боженци
X