s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Електронно обучение за УниКредит Булбанк

06 Apr 2017

За пореден път Моби2 реализира успешен проект за ключов клиент на компанията и лидер на пазара за банкови услуги УниКредит Булбанк.

Електронното обучение по пакетна програма „Бизнес лидер“ беше изработено с Adobe Captivate 9.0. То се фокусира върху използването на симулации и включването на игрови елементи в процеса на обучение. Участниците и представители на УниКредит Булбанк имат възможността да се обучат по програмата дистанционно, в удобно за тях време и място, чрез проиграване на различни ситуации от тяхната практика.

По проекта, прецизно, с висока креативност и усет, работи дигиталният дизайнер на Моби2 - Габриела Миланова, използвайки всички възможности на лидера в областта по създаване на съдържание - Adobe Captivate 9.0. В основата на проекта е и творческият труд на Мартин Генев, чието старание допринесе за изготвянето на електронното обучение като една своеобразна интерактивна симулация.

                                             


 
 
Групама инвестира в иновация на eCompany.pro
X