s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Фантастико - част от семейството на eCompany.pro

14 Mar 2019

           Търговска верига „Фантастико” прие предложението на Моби2 България да работи с платформата eCompany.pro през месец декември 2018 година, като избра акаунт до 3000 потребителя.

            Търговска верига „Фантастико” е семейна българска компания, основана през 1991 г. с откриването на първия си супермаркет в гр. София. Днес компанията управлява 42 супермаркета, като броят им ежегодно се увеличава. Във „Фантастико” работят над 3 100 човека, които са част от един професионален, сплотен и отговорен екип. С разрастването на веригата броят на служителите непрекъснато расте, както и професионалните възможности. По-голямата част от служителите работят в компанията повече от 5 години, като много от тях за това време са израстнали професионално.

            През платформата на eCompany.pro «Фантастико» ще могат лесно и ефективно да проследяват прогреса и стимулират професионалния растеж на своите служители. В платформата разполагат с управление на реални и електронни обучения, електронни и автоматизирани методи за оценка на знанията и уменията – тестове, анкети, симулации, 360 градусова обратна връзка и други модули. Активни са функциите “Виртуална класна стая” и модул „Статистика“ за анализ на ефективността. В перспектива компанията има интерес и към модул „Атестация“.

            Фантастико активно ще използват и iSpringSuite 9.3 – продукт, с който обучителните материали лесно и бързо могат да се преобразуват в атрактивни и динамични електронни обучения, симулации, видеа и други.

            С този нов ключов клиент, eCompany.pro продължава да държи първото място по популярност на система за корпоративни обучения и развитие на кадрите в България.

   


 
 
Инвестбанк се присъедини към семейството на eCompany.Pro
X