s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

И Дженерали България се присъедини към семейството на eCompany.pro

02 Mar 2018

                Италианската компания прие предложението на Моби2 България да работи с платформата eCompany.pro през месец декември 2017 година. Други компании, които ни гласуваха доверие са Профи Кредит, Групама – застраховане и животозастраховане и ДЗИ – застраховане и животозастраховане.

                Дженерали България е един от лидерите в предлагането на небанкови финансови услуги в България, чрез дъщерните си компании: Дженерали Застраховане АД и Дженерали Животозастраховане АД.  Българският филиал на компанията е създаден през 2006 г. В световен мащаб,  Generali има почти 200 годишна история.  Компанията е създател на мултинационална група, която присъства в повече от 60 страни, с 470 фирми и близо 80 000 служители.

                Технологията беше изградена на сървър на клиента, благодарение на виртуализация с две виртуални машини, а Моби 2 ще предложи техническа поддръжка и ъпдейт след изграждането на системата. По този начин Дженерали разполагат с управление на реални и електронни обучения, електронни и автоматизирани методи за оценка на знанията и уменията – тестове, анкети, 360 градусова обратна връзка и други модули. Активни са функциите “Виртуална класна стая” и модул „Статистика“ за анализ на ефективността.

                От 5-ти до 7-ми февруари се проведе и обучението на екипа от Дженерали, който ще администрира платформата и ще създава съдържание. В основата на обучението стояха уменията за работа и за създаване на съдържание в продукта iSpring Suite 8.7. Приложението се предоставя на клиентите ексклузивно от Моби2 България ООД. Благодарение на него, базата от материали на Дженерали може да се трансформира под формата на електронни обучения, видео и др.

                Чрез употребата на платформата eCompany.pro, Дженерали показва своята загриженост към служителите си.  Благодарение на широката гама от функционалности, системите за обучение и развитие се стандартизират, което води до по-качествено и по-бързо обслужване на повече кадри. eCompany.pro продължава да държи първото място по популярност на система за корпоративни обучения и развитие на кадрите в България и региона. Феноменалното е, че всички подадени оферти към ключови клиенти през 2017 година бяха приети. През 2018 година Моби2 предвижда специално събитие, на което ще покани всички работещи в платформата, както и нови потенциални клиенти. Целта е създаването на общност eCompany.pro за обмен на опит и съдържание. Това ще стане на традиционния за компанията Moby2Day 2018.


 
 
Generali Bulgaria joined the eCompany.pro family
Moby2 Bulgaria Ltd. - already with a new name!
X