s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

И Профи Кредит избра eCompany.pro

02 Oct 2017

След Групама – застраховане и животозастраховане и ДЗИ – застраховане и животозастраховане, атрактивното предложение на Moby2 за eCompany.pro беше прието и от Профи Кредит България в началото на месец септември.

Профи Кредит е компания с 10-годишен опит на българския пазар и до 2008г. клиентите им надброяват 10 000. Тя е част от международната финансова група Профиреал Груп, която освен в България, оперира и в още четири страни в Средна и Източна Европа – Чехия, Словакия, Полша и Русия.

През системата на eCompany.pro Профи Кредит разполагат с реални и електронни обучения, електронни и автоматизирани методи за оценка на знанията и уменията – тестове, анкети, симулации и други. От компанията достъпват и функциите Виртуална класна стая и модул „Статистика“ за анализ на ефективността. В перспектива имат интерес и към модул „Атестация“.

Активно ще използват също iSpring Suite 8.7 – продукт, който Moby2 предоставя ексклузивно на своите клиенти. С него материалите, с които Профи Кредит разполага, лесно и бързо могат да се преобразуват в атрактивни и динамични електронни обучения, видеа и други.

Благодарение на възможностите, които предлага eCompany.pro, от компанията се грижат за своите служители като стандартизират процесите за обучение и развитие на хората.

Информация за eCompany.pro беше предоставена и на Профи Кредит-Полша и Профи Кредит-Словакия, като продукт, който има много достъпни финансови параметри, така и несъмнено качество.

Интересът към eCompany.pro продължава да расте. Освен Профи Кредит, Дженерали България са на финални търговски преговори, а съвсем скоро предстои и старт на работата с КЦМ 2000 Груп.

eCompany.pro става най-популярната система за корпоративни обучения и развитие на кадрите в България и не само.

При покупката на акаунта Профи Кредит се възползваха от нашето предложение за 15% отстъпка до края на 2017 година. Минимум от тази 15% отстъпка могат да се възползват и всички, които направят заявка за eCompany.pro до края на годината, независимо дали самият акаунт ще бъде изграден сега или в следващите години.


 
 
Подобрения в eCompany за 2018
„ДЗИ Животозастраховане“ и „ДЗИ Общо застраховане“ се довериха на eCompany.pro
X