s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Инвестбанк се присъедини към семейството на eCompany.Pro

14 Mar 2019

            През януари, 2019 година Инвестбанк АД избра eCompany.pro, за да решат важните проблеми за обучение и развитие на кадрите на своята организация съгласно всички изисквания за сигурност приети в Европейския съюз, избирайки акаунт до 1000 души.

            Инвестбанк АД се стреми да утвърждава позицията си на динамично развиваща се българска банка и да разширява присъствието си на финансовите пазари, като предлага на своите клиенти и партньори иновативни продукти, модерни услуги и индивидуален подход на обслужване, в съответствие със съвременните бизнес стандарти и технологии и съгласно най-добрите банкови практики.

            Екипите на компанията ще се възползват от всички функции на системата eCompany.Proкато електронно обучение, тест, анкета, компетентностен модел, атестация, оценка и 360 градусова оценка,  виртуална стая и още много допълнителни модули и темплейти. Акаунтът позволява щателна статистика и управление на цялостния процес на обучение. 

             На 17-ти и 18-ти февруари се проведе и обучението на екипа от ИнвестБанк, който ще администрира платформата и ще създава съдържание. Освен запознаване с функциите на eCompany.Proи обучение в пълноценното им използване, съществена част обучението зае темата за създаване на съдържание и интерактивни презентации с продукта iSpringSuite 9.3. Приложението се предоставя на клиентите ексклузивно от Моби2 България ООД, който е официален партньор на iSpringза България.

Чрез употребата на платформата eCompany.pro, Инвест Банк показва своята загриженост към служителите си.  Благодарение на широката гама от функционалности, системите за обучение и развитие се стандартизират, което ще доведе до по-качествено и по-бързо обслужване на повече кадри.

 


 
 
Фантастико - част от семейството на eCompany.pro
X