s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

Маркетинг изследване за Компас Инвест

09 Jun 2016

 

Управляващото дружество Компас Инвест АД е собственост на акционерно дружество Компас Капитал - независим бутик за инвестиционно банкиране и корпоративни финанси с пълно обслужване в тази област. Основната им мисия е да осигурят максимална доходност на инвеститорите,прилагайки постоянно еволюираща инвестиционна философия и практика, основаваща се на три основни принципа: Експертиза, Качествено обслужване и Партньорство. 

В рамките на няколко месеца Моби2 направи специализирано маркетингово проучване както на реални клиенти на компанията, така и на потенциални с цел усъвършенстване на добрата комуникация и разширяване на клиентската база.

Проучването беше направено чрез специализирана анкета, подготвена в eLearn.pro и разпространена в професионалната мрежа LinkedIn. Това бе и първото проучване, в което Моби2 комбинира използването на двата вида технологии, застъпвайки част от мисията на eLearn.pro, а именно изготвянето на научен инструментариум, който да може да се използва в реално време.

Бяха установени много ясни закономерности по отношение на познаването на клиентите, техните типове и най-вече - беше уточнена комуникационната стратегия, която да активира клиентите за следващите стъпки. Това дава възможност да се подобри комуникацията на Компас Инвест с техните клиенти и да се увеличи продуктовото портфолио с идеи за нови възможности.

 

 


 
 
Moby2 проведе първото глобално проучване в областта на плетивата
Подобряване на условията на труд в Електростарт АД
X