s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Moby2 и Поликомп отново заедно през октомври

14 Oct 2017

През октомври 2017 година Moby2 отново проведе двудневното обучение на тема „Търговски преговори и работа с ключови клиенти“ за „Поликомп ЕООД“.

Беше обучен втори екип от специалисти търговски консултанти, мениджъри продуктова линия, търговски асистенти и маркетинг асистенти.

Специалистите от Поликомп участваха в множество практически задачи с игрови елементи, които ги поставяха пред предизвикателствата на търговските преговори и вземането на решения. Демонстрационната практическа задача „60 секунди в асансьора“ и този път впечатли участниците. Те разполагаха с изключително кратко време да се представят и да договорят бизнес среща с известен директор на голяма компания.

Служителите на Поликомп споделиха, че разискването на реални, минали и настоящи, примери от опита им и даването на обратна връзка в реално време е било изключително полезно и много ценен елемент от обучението.

Както винаги, Moby2 осигури допълнителни материали по темата на обучението в електронна библиотека за участниците.

Накрая на обучението, служителите на Поликомп изпратиха екипа на Moby2 с пожелание за нови срещи – и нови обучения!

Виж обучение на тема „Търговски преговори и работа с ключови клиенти“ за Поликомп през юли.


 
 
Обучение за Поликомп ЕООД
X