s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Община Дряново с уникална туристическа платформа

11 Jul 2017

През юли 2017 година беше реализиран първият проект на платформата за дигитални туристически услуги eTourist.pro - базисен акаунт за Община Дряново. В него, чрез управление на Google Maps, се визуализират най-привлекателните туристически обекти и маршрути – магнити за туристически интерес на територията на общината. Някои от тези обекти са Мостът на Колю Фичето, хотели, къщи за гости, места за кулинарни преживявания и други. Оформено е портфолио на всеки отделен обект с видео и галерия, както и данни за контакт. Интегрирани са възможностите на Booking.com, за да могат туристите да правят директно резервации. Проектът ще бъде видим във финалния си вариант за крайните потребители до края на 2017 година – в момента колегите от община Дряново оформят и публикуват информацията в платформата.

Първоначално проектът възниква като web-приложение, част от Европейски проект за маркетинг на туристическа дестинация – "Неоткритата тайна на Западна Стара планина" за Общините Вършец, Годеч и Берковица.

Проект „Неоткритата тайна на Западна Стара планина“.

Екипът на Moby2 създаде идеята за платформата eTourist.pro, която набира бързо популярност, както в страната, така и в чужбина. Тя представлява един по-мащабен цялостен проект, който предлага дигитални услуги за туризма. Този проект ще бъде наложен от Moby2 до края на 2017 година в партньорство с водещи общини и институции в България. Има проявен интерес от големите общини като Столична община, Варна, Шумен, Търговище, Кърджали, Смолян, Дългопол и други. Сериозен интерес има и от страна на общини и региони от Република Гърция и Република Албания.

Брошурата на eTourist.pro.
Презентацията на eTourist.pro.


 
 
„ДЗИ Животозастраховане“ и „ДЗИ Общо застраховане“ се довериха на eCompany.pro
Стопанска Академия Свищов избра еAcademy.pro
X