s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Обучение за Поликомп ЕООД

17 Jul 2017

В средата на юли 2017 година Moby2 проведе двудневно обучение на тема „Търговски преговори и работа с ключови клиенти“ за един от лидерите на пазара на информационните и комуникационните технологии в България – „Поликомп ЕООД“.

Кючови теми от обучението бяха подготовката и реализирането на среща с ключов клиент, иновациите в процеса на продажбите - продажба на идея, и влиянието й върху реализацията на решения и продукти. Бяха разгледани ключовите елементи от търговските преговори, стратегии, тактики, контратактики, работа и обработка на възраженията на клиентите и превръщането им във възможности.

Традиционно за обученията, провеждани от екипа на Moby2 бяха използвани игрови симулации и техниката "Продажба в асансьора". Те поставиха служителите на Поликомп ЕООД в различни ситуации и ги предизвикаха с проблеми, които могат да възникнат в процеса на работата им.

Обсъждането на реални ситуации от практиката на служителите беше друг метод, който позволи да се дискутират силните и слабите страни на алтернативните решения, за да се избере най-подходящото. Непосредствено след всяка симулация на място се даде обратна връзка от специалистите-обучители за работата на всеки един от участниците.

Характерната за обученията на Moby2 дигитална библиотека е активна и след края на обучението. Тя включва материали и компоненти като видео и аудио записи от самото обучение, както и допълнителни учебни материали за служителите на Поликомп.


 
 
Moby2 и Поликомп отново заедно през октомври
Успешни обучения за компания ИТ лидер
X