s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм

Подобрения в eCompany за 2018

12 Nov 2018
И през 2018 Моби2 България като организация и в частност платформата eCompany.Pro продължават своето развитие и подобрение. През годината бяха добавени нови функционалности и обогатени вече съществуващи такива. Новостите в платформата са съобразени съгласно изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 за защита на личните данни:

- Личните данни ще могат да се експортират от административния панел под формата на .xlsx и .xml формат. По този начин ако служител на Бенефициента поиска да бъдат експортирани съхраняваните данни за него, администратора може да вземе съхраняваните данни.

- При преценка на администратор акаунта на служителя може да бъде затворен. След затварянето на акаунта информацията може да бъде изтрита веднага или да бъде съхранена за период, който избира администратора при затварянето на акаунта. Когато изтече въпросния срок личните данни на потребителя ще бъдат автоматично изтрити.

- Платформата ще разполага със специално издаден и уникален сертификат за сигурност с данните на компанията на Бенефициента.

Подобренията в платформата ще бъдат имплементирани при нашите клиенти: ДС Смит България АД, ДЗИ Животозастраховане ЕАД и ДЗИ Общо застраховане ЕАД, Групама Застраховане АД и Групама Животозастраховане ЕАД, които подновиха акаунтите си при нас и с които продължаваме партньорството си и през следващата година.


 
 
eCompany 2018
И Профи Кредит избра eCompany.pro
X