s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

Стопанска Академия Свищов избра еAcademy.pro

16 Sep 2016

През есента на 2016 година, Стопанска академия Свищов се довери на Moby2 и платформата eAcademy.pro – проект за дигитализация в университетите и учебните заведения. Мисията на eAcademy.pro е да дигитализира висшето образование с всички негови елементи.

Глобалният проект eAcademy.pro включва четири компонента:
   •    Дигитални публикации и библиотека
   •    Електронни обучения и управление на знанието
   •    Студио за дигитални продукти
   •    Електронна администрация и business intelligence

Проектът eAcademy.bg е изграден от Moby2 за Стопанска Академия Свищов. Обхваща дигитални услуги за публикация на научни знания (със и без електронна защита на съдържанието – DRM). В проекта беше интегриран най-съвременният в световен мащаб сървър за защита на съдържанието Adobe Content Server 6.5. Проектът eAcademy.bg дава възмножност да се управляват електронни обучения, електронни публикации, електронна библиотека и други – представлява публикационната част от проекта eAcademy.pro. Екипът на Стопанска Академия Свищов беше обучен и в студио за дигитални продукти – най-съвременни електронни продукти за създаване на защитени електронни списания и книги.


 
 
Община Дряново с уникална туристическа платформа
Ванико ООД с нов сайт
X