s
 
 

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в сайта на Moby2.
Ако натиснете бутона Приемам всичкo, ще дадете съгласието си за Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките на Moby2

Съгласен съм
Валентин Минков има дългогодишен опит в областта на социалната психология, обученията и консултациите. Част е от екипа на Моби2 ЕООД от началото на 2009 година като младши обучител и консултант.

Има допълнителни квалификации и професионални умения по психодрама и групова психотерапия - дипломиран Психодрама асистент. Участвал е в група за психодрама под ръководството на Sue Daniel и в практически обучения по фокусирана към решенията краткосрочна терапия - семинари на тема: "Работа в екип", "Работа с целева група - тренинг на комуникативни умения" на Фондация 'Ketea' - Гърция.

Преминал е различни специализирани обучения и за кариерен консултант от Global Career Devarment Fasilitator. Има богат опит като психолог в някои от водещите училища и гимназии, както и като Експерт, Главен експерт и Координатор на национални програми за превенция и профилактика в РИОКОЗ град Плевен.

Съосновател на неправителствената организация - Асоциация за Психосоциална помощ и член на Асоциацията на кариерните консултанти.

Води тренинги „Работа в екип", „Базисни мениджърски умения", "Умения за водене на интрвю" с различни клиенти на Моби2 EООД като EVN Bulgaria, Електростарт АД, RIA International и др. Участва като експерт психолог в проучвания на социалнопсихологическите аспекти на работата на висш мениджърски състав и служители на различни компании като Електростарт АД, Global Build Bulgaria, Duropack Trakia Papir AD и др.

Обучения, които води :

Компетенции по които провежда обучения :