s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

Еlearn.bg създава условия за развитие

13 Mar 2014

В началото на 2014 година екипът от експерти на Моби2 имаше удоволствието да работи с Фондация „За Нашите Деца” специализирана в сферата на професионалните социални услуги за деца в ранна възраст. 

Те преминаха през пълнокръвен процес на обучение и развитие в три стъпки. През първия етап екипът попълни инструмент за оценка на базисни мениджърски компетенции МАТ (Management Assessment Tools), който позволява да се дефинират детайлно нуждите от обучение и създаване на прецизна програма. На тази база служителите се включиха в две обучения свързани с усъвършенстване на мениджърските умения. Обученията бяха проведени от старши обучителя на Моби2, практически психолог с много междунаросен опит - Никола Йорданов.  Във вторият етап беше предвидена разбота по проектна задача и получване на обратна връзка за успешността.

В третия етап от взаимното ни сътрудничество, фондацията се довери на нашата платформа elearn.bg. Екипът има своя акаунт и едногодишен абонамент, като активно се възползва от едно ново и ефективно поле за професионално и личностно развитие. Беше проведено еднодневно обучение на експертите, определени за управление на акаунта, за работа с elearnbg и с iSpring Presenter 7 - програма за изготвяне на пълнокръвни електронни обучения в SCORM, Flash и HTML5 формати. От началото на 2014 година Моби2 е партньор на американската компания и предоставя нейните продукти на най-добри доставни условия за региона на Европейския Съюз.

Така цикълът за генериране и управление на електронни обучения, тестове, обратни връзки, анкети и виртуална класна стая се затваря и допринася за хармоничното обучение и развитие на една организация.

Благодарим на екипа на Фондация „За нашите деца“ за доверието и осъзнатостта да подпомагат във висока степен процеса на учене и организация чрез ефективно управление на знанията. Надяваме се да продължим да споделяме общата визия за необходимостта от развитието на хората като основна ценност и „двигател“ в организацията.


 
 
Здравословни и безопасни условия на труд Електронно обучение част 2
Проектът eLearnbg.com
X