s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

Корпоративен акаунт в системата

02 Apr 2015

Началото на годината започна предизвикателно и интересно чрез съвместният ни проект със застрахователните компании Групама Застраховане и Групама Животозастраховане. Изградихме за компаниите изцяло собствен корпоративен акаунт, брандиран в корпоративният им стил и лого в платформата еlearn.bg.

Двете организации регистрираха своята организационна структура и служители в системата. Компаниите организират своите обучения през собствения си акаунт, независимо дали са електронни или лице-в-лице. При изграждане на акаунта се изготвихе специализиран допълнителен модул за обработка на детайлна статистика, чрез която мениджмънта на компанията има пълен отчет на преминатите обучения, тяхната успешност, администрация и финансиране. Системата генерира рапорти по повод резултати от тестове, анкети, детайлни статистики за достъпване на учебното съдържание до секунди на всеки потребител. Има възможност за автоматично създаване на брендирани сертификати за преминат курс на обучение, с различни политики на достъп - при успешно полагане на изпит след курс или по всяко време. Ресетване на данните и политиката на всеки курс, тест и потребител в случай на допуснати технически грешки и проблеми по време на целият процес. След приключване на онлайн курс в системата автоматично може да генерира въпросник с обратна връзка за курса.

Благодарим на компаниите за оказаното доверие и гарантираме, че винаги ще бъдем до вас – нашите клиенти!


 
 
Електронни продукти в платформата
Неоткритата тайна на Западна Стара планина
X