s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

Moby2Day 2015: Българската премиера на eLearn.pro

06 Jul 2015

Moby2Day 2015 - Мечтата оживява

На 16.07.2015 г., четвъртък, в сградата на Бизнес Център Витоша (София, бул. България 49), на 8-ми етаж, ще се състои българската премиера на проекта eLearn.Pro – професионална мрежа за обучение и развитие, разработена от Moby2 Ltd. Това ще е главната тема на тазгодишното събитие Moby2Day – 2015, ден в който организацията споделя своите разработки и опит в областта на иновативните решения за бизнеса и хората.

Проектът eLearn.pro стартира от началото на 2010 година и се развива в три етапа:

Проектът Start.eLearn.Pro ще продължи да се развива като електронен магазин и пространство за споделяне на електронни книги, електронни обучения и инструменти за развитие, в области, които не са част от съдържанието на професионалната мрежа за обучение и развитие – художествена литература и романи, съдържание за деца, обучение в ранна, предучилищна и училищна и възраст. Идеята е да се подпомогне дигитализацията на полезно съдържание при български условия.

На Moby2Day ще присъстват Ръководители и Представители на Отдели и Агенции в Министерства и Държавна администрация, Директори и Експерти на Оперативни програми.  Представители на бизнеса, издатели, представители на университети, академични структури, представители на национални медии.

Пръв прие поканата за стартиране на проекта eLearn.pro Соломон Паси, президент на Атлантическия клуб, иноватор и вдъхновител за промени. Поканени за стартиране на проекта са също: заместник министър-председателя по европейските фондове и икономическата политика - Томислав Дончев, заместник министър-председателя по коалиционна политика, държавна администрация и министър на вътрешните работи - Румяна Бъчварова, заместник министър-председател, и министър на труда и социалната политика – Ивайло Калфин и министърът на образованието и науката – проф. Тодор Танев.

 

Програмата на събитието и форма за регистрация за онлайн излъчването на събитието, можете да откриете тук.

За последните новости относно Moby2Day, посетете Facebook страниците на Moby2 или eLearn.pro.


 
 
Знанието е сила.
8 години Моби2. 8 години Качество и добри партньорства
X