s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

Нов дух на функционалност и дизайн

13 Sep 2014

От месец септември тази година екипът на Моби2 посреща своите клиенти и партньори със своя обновен сайт – moby2.com. След дълъг и отдаден труд, новият ни сайт се изгради като място с  изцяло обновен дизайн и още по-богато съдържание. 
 
Освен новата и модерна визия, moby2.com предлага редица подобрени функционалности и уникални предимства. По-богатото съдържание от актуални новини е съпроводено и от също толкова богат избор на програми за обучения и консултации в сферата на бизнеса. Екипът ни изгради система за въвеждане на теми и обучители заедно с компетенции към тях. Водени от принципа „Бизнесът обучава бизнеса“ в секцията „Обучения” се намира подробна информация за водещите квалифицирани експерти  в областта. Иновативната алтернатива, която стои в основата на мисията на Моби2 представя и новият лек и интуитивен дизайн на elearnbg.com – домейн, който ще се изгради като портал към света на електронните обучения и социална мрежа за споделяне на знания.

Предвид изключително богатото съдържание, екипът на Моби2 изгради Responsive дизайн за мобилни телефони и таблети, както и система за адаптивно търсене на база последно посетени страници, новини или  обекти. Потребителите могат по-лесно и бързо да достигат до предпочитаните от тях информация и категории. С тази цел са и специалните индикатори, които обозначават дали новината е придружена от галерия, аудио или видео, както и дали е обновена.

Обновената система за управление на компонентните спомага за автоматизирането и улесняването на процеса, свързан с пълноценното и лесно използване на сайта. С цел moby2.com да  бъде достъпен  без каквито и да било ограничения от всяка точка на света бе изградено автоматизирано извеждане на чуждоезикова английска версия на сайта.

От съществено значение за мосията на Моби2 е инициативата "Open Web", стремеж във всеки web проект да се интегрират технологии за достъпност, както и информация която подпомага хората със затруднения. версията за достъпност е публикувана на посочения линк: https://moby2.com/open. Важна и актуална информация с възможност за изтегляне на софтуер можете да намерите на следния линк: https://moby2.com/Tehnologii%20za%20dostypnost-1087.


 
 
Неоткритата тайна на Западна Стара планина
Нова визия за общинско развитие
X