s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

Обучение на отдел покупки

01 Jun 2016

През май 2016г. Софарма Трейдинг АД стартира един от най-иновативните проекти за търговски обекти във фармацевтиката, превърнати в консултативни центрове за хората.

Във връзка с този проект Моби2 обучи търговския екип, който отговаря за преговарянето с фармацевтичните компании и доставчици и присъединяването на бизнес партньори към проекта. Обучението беше свързано с успешен анализ и подбор на най-добрите доставчици. Бяха предадени техники за анализиране на партньора в преговарянето и изградени умения за решаване на конфликти и преговаряне в ситуации на напрежение, чрез провеждането на бизнес симулации.

Беше споделена теорията и практиката на Уилям Ъри - основател на школата по преговори към Харвард (getting tо yes).

Особено внимание бе обърнато на концепцията за управление на добавената стойност в компанията, която започва от набавяне на добавена стойност, нейното менажиране вътре в организацията и завършва с доставката й до крайния клиент. Беше предадено умението да се достави добавена стойност още в началото на процеса. Нещо, което има тенденцията да се пренебрегва, но е от ключово значение, за да бъде цялостния процес ефективен до края и за да не се омаловажава ролята на хората, които участват във всички аспекти от него. 


 
 
Успешни обучения за компания ИТ лидер
Етика и естетика в успешното бизнес общуване
X