s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

Статус: Завършен успешно!

25 Jun 2012

В настоящите икономически условия, едно от предизвикателствата в бизнеса е как екипите в организациите да развиват компетенциите и уменията си, които са ключови за прогреса.

В момента най-често срещаното решение е организациите да съкращават бюджети именно в областта на развитието на човешките ресурси. Такива решения ощетяват ли организациите?

Ние в Moby2 бихме отговорили така: „Зависи от гледната точка". Да, защото ние имаме решение и на този казус. Решение, което дава силен стимул по нов, модерен начин. Решение, което адекватно отговаря на политиките по съкращаване на бюджетите и същевременно активизира освежаващо и екипите в компаниите.

Нашето решение е вече работещата платформа за развитие на знанието eLearnbg.com. Официалното представяне на системата беше в рамките на Moby2Day - годишното събитие на Moby2, което се проведе на 15 юни в Арена Младост.

Обратната връзка, която Moby2 получи от екипа на Дуропак Тракия АД е повече от удовлетворяваща. Електронното обучение, което Moby2 създаде за компанията е повече от успешно, споделиха с нас от мениджмънта. Производствената компания със стотици сътрудници и успех на международни пазари приложи метода на електронно обучение за всички в организацията.

Вече няколко месеца, сътрудниците постигат успех в обучението, като начина по който се учат силно ги стимулира да развиват компетенциите си. Затова и ние, екипът на Moby2 решихме да отбележим инициативата за иновации в областта на развитието на човешките ресурси, която Дуропак Тракия АД предприе и в рамките на Moby2Day връчихме Символ за принос на компанията.

Това е една от основните причини Moby2 да съществува и да се развива успешно - да предлага работещи решения с висока добавена стойност на партньори и клиенти.


 
 
Традиции в модерното
Ниски разходи и най-високи резултати с електронно обучение на тема : Здравословни и безопасни условия на труд
X