s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

Уеб сайт на Етна Карго

17 Dec 2015

Благодарим на нашите нови клиенти от Етна Карго, които ни се довериха при изграждането на обновеният им интернет сайт. За тях създадохме олекотена версия на съществуващият им сайт, която да позволява лесен и удобен достъп до актуална информация относно услугите на фирмата.

Екипът ни създаде сайта спрямо последните тенденции в програмирането - с адаптивен дизайн (responsive design), което означава, че той е достъпен от всички устройства, по всяко време.  Базата, на която бе изграден www.etnacargo.com е системата Adaptive, която е  създадена от Моби2 и позволява бърза и удобна услуга.

Основните опорни точки в дизайна са баланса между качествени изображения, подредбата на текстовото съдържание. Потребителите могат да се запознаят с Етна Карго и техния работен процес още от самото начало благодарение на интерактивния слайдер, където се сменят видео и изображения.

За лесно управление на съдържанието, служителите от клиентите ни имат на разположение административен панел, чрез който те самостоятелно и без много усилия могат да променят и допълват информацията на страницата си.

Към проекта подходихме с много внимание и прецизност, за да постигнем заявеният желан резултат.


 
 
Ванико ООД с нов сайт
Нов акаунт в системата
X