s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

Ванико ООД с нов сайт

16 Feb 2016

В началото на 2016 година Моби2 осъществи успешно уеб проект за фирма Ванико ООД. Удоволствие бе да се работи с фирма, която подпомага развитието на машиностриенето в страната и чужбина. 

Проектът представлява изготвяне на сайт по специалните изисквания за визуализация на шведската компания, лидер в сферата на машиностроенето - SKF. При създаването на сайта, стремежът беше насочен главно към целта по по-добър и модерен начин да бъдат представени възможностите на Ванико и информацията да стане достъпна и за международната аудитория.

Платформата има дружелюбен и мобилен интерфейс (т.нар. responsive дизайн). Много добре конструирана информация с лек и приятен дизайн, семпли менюта и приятни динамични визуализации, несмущаващи възприятието.  Изградена англоезична версия, целяща лесния достъп до сайта както на български, така и на международни клиенти. При направата на сайта е съобразена възможността да бъде лесно визуализиран както върху таблети, така и върху мобилни устройства. 

Като част от проекта, екипът на Моби2 помогна на Ванико да изготви и специална презентация, която да представи пред международни партньори, с една основна цел – Ванико да излезе на международен пазар. 


 
 
Стопанска Академия Свищов избра еAcademy.pro
Уеб сайт на Етна Карго
X