s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

Здравословни и безопасни условия на труд Електронно обучение част 2

01 Oct 2014

Септемврийският проект, който Моби2 осъществи с голям успех бе под надслов „Здравословни и безопасни условия на труд 2“ и адресира "Дуропак Тракия" АД  - най-големият производител на велпапе и опаковки в страната.

Заедно продължаваме традицията и днес компанията се радва на нов продукт – електронно обучение. To запозна служителите с всички потенциални рискове и опасности, както и конкретни действия и места, които е добре да бъдат избягвани с цел безопасността им по време на трудовия процес.

Тaзгодишният проект надгради eлектронното обучение, което Moby2 създаде за организацията през 2012 година с нова актуална информация и кадри от производствената компания. Отново и за двете страни резултатът е повече от удовлетворяващ - продукт с обогатен сценарии и практическа полза за всички служители. Важен момент от взаимоотношенията ни с Дуропак Тракия АД е абонамента на организацията за още една година в платформата elearn.bg, което ще подпомогне 500 потребители в тяхното обучение и развитие.

През следващите месеци, служителите ще преминат през тест, който служи като инструмент за обратна връзка, дава информация за степента им на компетентност в областта на трудовата безопасност и ги стимулира към усъвършенстване и развитие. Като финал предстои да получат сертификат за успешно преминат цялостен процес на обучение.


 
 
eLearning за качество безопасност и устойчиво развитие
Еlearn.bg създава условия за развитие
X