s
 
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри ефективността си. Ако продължите, вие се съгласявате, с нашата политика за ползване на бисквитки

Съгласен съм

eLearning за качество безопасност и устойчиво развитие

01 Oct 2014

С настъпването на лятото, пред хоризонта на Моби2 се откри и възможността за поредно успешно сътрудничество с Coca-Cola HBC –  най-големият производител на безалкохолни напитки в страната.

Екипът на Моби2 създаде две обучения. Първото от тях се концентрира върху процесите и изискванията относно качеството и безопасността на храните в компанията.  Второто обучение засегна ключовата, но често пренебрегвана на организационно ниво тематиката за безопасни условия на труд.

Първият проект е под надслов „Система за качество и безопасност на храните“ и предшества следващото обучение, което екипът ни подготви за компанията със заглавие „Докладване на потенциални инциденти и общо здраве и безопасност в Търговска функция“ .

Електронните обучения предоставихме в SCORM 2004, и HTML5 формати, подходящи за визуализация на съдържание, както на десктоп компютри, така и на таблети. Беше изградена единна визуална концепция, брандинг и дизайн на обучението. Екипът ни изготви специални графики и илюстрации закомпанията.  Съдържанието на обученията беше адаптирано индивидуално според длъжността на служителите в организацията. 

Благодарим на Coca-Cola HBC за възможността заедно да осъществим един интерактивен, творчески ориентиран и интересен проект, който да има ценен и ефективен принос за техните служители.


 
 
Екология и опазване на околната среда
Здравословни и безопасни условия на труд Електронно обучение част 2
X